Чому Юлія Висоцька вже вісім років тримає свою доньку в комі: сімейна трагедія, про яку не прийнято говорити

Жахлива трагедія сталася вісім років назад, але повірити в це досі важко.

Все почалося, коли в 2013 році родина Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського поїхала відпочивати до Франції. Спочатку нічого не прідвіщувало біди, але 12 жовтня в пресі з’явилися шокуючі статті про те, що сім’я потрапила в страшну аварію.

Жахлива аварія

Машина, в якій Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський зі своєю донькою їхали в готель, розбилася. Кончаловський не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з іншою машиною. Більше за всіх постраждала Марія.

Оптимістичні прогнози

У 2014 році з’явилися свіжі новини про стан здоров’я доньки Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського. За цей рік Марії довелося перенести кілька складних операцій. Після їх проведення медики ставили дуже оптимістичні прогнози. Лікарі стверджували, що незабаром дівчинка вийде з коми і повернеться до нормального життя. Однак минали місяці, а стан Маші залишалося все таким же важким.

Як саме почувається Марія Кончаловська зараз – не відомо.

Новина на мільйон

У 2015 році Юлія Висоцька обрадувала своїх фанатів відмінною новиною – Марія вийшла з коми. Покращення в стані дівчинки дозволили навіть перевезти її на батьківщину в Москву. Там вона знову  була поміщена в реабілітаційний центр, де буквально заново вчилася жити.

Перший час дівчинка реагувала тільки на світло. Потім вона навчилася розрізняти родичів і близьких і навіть намагалася ходити. Однак незважаючи на те, що Марія Кончаловская вийшла з коми, лікарі остерігалися давати позитивні прогнози. І як виявилося, зовсім не без підстав. Через кілька тижнів після помітних поліпшень Марія знову впала в кому.

Що стосується стану здоров’я дочки Юлії Висоцької на сьогодніі, ходять чутки про великі поліпшення. Ряд видань повідомляє, що дівчина вийшла з коми і лікарі навіть дозволяють їй гуляти на території реабілітаційного центру, але поки тільки в інвалідному візку і в супроводі медсестер. До того ж дівчина намагається говорити і сподівається незабаром повернутися до нормального життя. Втім, офіційних підтверджень цьому досі немає.

Дивіться, щоб дізнатися більше:

Схожі статті