Вічно молода Наталя Могилевська розповіла про своє відношення до престарілих чоловіків

Наталя Могилевська дала коротке інтерв'ю та розповіла про своє ставлення до старіння.

Наталя Могилевська одного разу була заміжня, але так і не змогла стати мамою. Чоловіком зірки з 2004 року по 2005 рік був підприємець Дмитро Чалий. Пара розлучилася через кілька місяців після весілля. Пізніше, у співачки були відносини з бізнесменом Єгором Долініним. Пара зустрічалася близько 5 років. А близько року тому співачка зізналася, що знову закохана. Однак зберегла особистість свого обранця в секреті.

Таємний коханий

У своїх інтерв’ю Наталя Могилевська розповідала, що закохана і відчуває себе цілком щасливою, втім імені свого обранця ніколи не розкривала. На всіх світських заходах співачка з’являлася на самоті, а вже 3 вересня на закритті Тижня моди в Києві з’явилася з власником місцевих бутиків Олегом Рижовим, чим збентежила публіку.

Що відомо про Олега Рижова

Олег Рижов – трендсеттер, засновник флагманського бутика ISAIA Kiev і Billionaire, а також мережі салонів краси Backstage. Крім цього, Олег Рижов є lifestyle-експертом, видавцем, кінематографістом і колумністом українського глянцю L’officiel Hommes.

Що по дорослм чоловікам?

У своєму інстаграм акаунті Могилеська опублікувала коротку розмову, у якій її запитали стосовно відношення до “дорослих” чоловіків. Малися на увазі чоловіки, значно старші за співачку.

Можливо таким чином могливська намагалася розповісти про свого обранця?
Можливо таким чином Могилевська намагалася розповісти про свого обранця?

А виконавиця відповіла, що ставиться добре, адже старіння – нормальний природній процес і старіють, як жінки, так і чоловіки. Та зазначила, що мудрості воно точно не додає. Наталя нагадала підписникам, що у похилому віці ми отримуємо саме таке обличчя, яке заслужили.

Схожі статті