Співаючий ректор Поплавський провів обід у компанії моделі: змінив орієнтир зі студенток на топових красунь

Михайло Поплавський справжній серцеїд української естради. Цікаво, що навколо вічного юного орла завжди є дійсно молоді дівчата.

Михайло Поплавський – дуже колоритний співак української естради. Він, можна сказати, наш феномен. Артист має всього два студійних альбоми, проте, це не стає на заваді його популярності. По-перше, його кожна пісня – це хіт для весілля та застілля, а, по-друге, Михайло Михайлович вміє грамотно себе промотувати.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Він на початку “нульових” мав своє власне шоу з унікальною ідеєю та форматом. “Крок до зірок” – проект, у якому безкоштовно брали участь найталановитіші діти-вокалісти та хореографічні колективи з усієї країни. Саме завдяки Михайлу Михайловичу світ дізнався про Юлію Саніну, яка брала там участь у 2001 році, коли була ще зовсім дитиною.

Там же широкій сцені стала відома і Міка Ньютон. Потрапити до шоу “Крок до зірок” було за честь для юних виконавців.

Конкурсу такого формату в Україні до Поплавського не було.

Проте, зазнає Михайло Поплавський і критики з боку своїх хейтерів. Головна претензія до співаючого ректора полягає у тому, що він у своїй творчості експлуатує студентів.

Навіть зараз, у своїх відеороликах для популярних соціальних мереж, як-от “Інстаграм” чи то “Тік Ток”, наш “юний орел” з’являється зі студентами.

Поплавський у своєму стилі
Поплавський у своєму стилі

Та заради популярності у соціальних мережах, співак запрошує також відомих інтернет-персонажів. Так на його каналі з’явилося відео з популярною серед підлітків співачкою Анною Трінчер.

А нещодавно мережу приголомшило відео, де Поплавський обідає зі справжньою моделлю.

На відео одна з екс-учасниць шоу “Супермодель по-українськи” Вікторія Маремуха. Дівчина знялася у комедійному короткому відео, де зіграла роль нахабної відвідувачки закладу, що підсіла до Поплавського.

Такі відео характерні для Михайла Михайловича, адже він любить створювати молодіжний контент.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.