Співаючий ректор Поплавський провів обід у компанії моделі: змінив орієнтир зі студенток на топових красунь

Михайло Поплавський справжній серцеїд української естради. Цікаво, що навколо вічного юного орла завжди є дійсно молоді дівчата.

Михайло Поплавський – дуже колоритний співак української естради. Він, можна сказати, наш феномен. Артист має всього два студійних альбоми, проте, це не стає на заваді його популярності. По-перше, його кожна пісня – це хіт для весілля та застілля, а, по-друге, Михайло Михайлович вміє грамотно себе промотувати.

Михайло Поплавський

Він на початку “нульових” мав своє власне шоу з унікальною ідеєю та форматом. “Крок до зірок” – проект, у якому безкоштовно брали участь найталановитіші діти-вокалісти та хореографічні колективи з усієї країни. Саме завдяки Михайлу Михайловичу світ дізнався про Юлію Саніну, яка брала там участь у 2001 році, коли була ще зовсім дитиною.

Там же широкій сцені стала відома і Міка Ньютон. Потрапити до шоу “Крок до зірок” було за честь для юних виконавців.

Конкурсу такого формату в Україні до Поплавського не було.

Проте, зазнає Михайло Поплавський і критики з боку своїх хейтерів. Головна претензія до співаючого ректора полягає у тому, що він у своїй творчості експлуатує студентів.

Навіть зараз, у своїх відеороликах для популярних соціальних мереж, як-от “Інстаграм” чи то “Тік Ток”, наш “юний орел” з’являється зі студентами.

Поплавський у своєму стилі

Та заради популярності у соціальних мережах, співак запрошує також відомих інтернет-персонажів. Так на його каналі з’явилося відео з популярною серед підлітків співачкою Анною Трінчер.

А нещодавно мережу приголомшило відео, де Поплавський обідає зі справжньою моделлю.

На відео одна з екс-учасниць шоу “Супермодель по-українськи” Вікторія Маремуха. Дівчина знялася у комедійному короткому відео, де зіграла роль нахабної відвідувачки закладу, що підсіла до Поплавського.

Такі відео характерні для Михайла Михайловича, адже він любить створювати молодіжний контент.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.