Чим живе невідомий дорослий син Каті Осадчої: 17-річний хлопець, який ховаеться від камер

Катя Осадча - справжня зіркова мама. Їй геніально вдалося поєднати кар'єру з вихованням малолітніх дітей.

Катя Осадча та Юрій Горбунов супер медійні особистості. Ця парочка, схоже живе зі смартфонами у руках, адже їх особисті сторінки у соціальних мережах поповнюються світлинами кожен день. Особливо дивують і радують підписників фото сина Івана, спільної дитини пари.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов

Проте, Каті вдалося відчути радість материнства двічі у житті.

Сьогодні ми розкажемо вам про першу дитину телеведучої, яка народилася у шлюбі з колишнім депутатом Верховної Ради України.

Старший син

Звати хлопця Ілля. Після розлучення Катерини з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком, сину довелося жити аж на три родини: матері, батька, а також дідуся і бабусі.

На шлюб та вагітність мами дитина відреагувала досить позитивно. Навіть знайшла спільну мову з Юрієм Горбуновим. Разом з телеведучим Ілля проводив час, коли зіркова мама ганяла по відрядженнях. Все сімейство відпочивало у Туреччині у серпні минулого року.

Катя Осадча разом зі своїм дорослим сином. Скріншот взято з Інстаграм сторінки жінки.

Єдине, про що нервувала Катя, це про те, що новину про поповнення у родині її кохана дитина сприйме негативно. Та Ілля навпаки був дуже радий, коли дізнався, що мама при надії.

Різниця братиків у віці 14 років.

Катя Осадча позує поруч зі своїм старшим сином. Хлопцю на цій світлині 14 років. Фото взято з вільного доступу.

Чим займається дорослий син Каті Осадчої?

Зараз хлопцю 17 років. Він вже давно переріс свою красуню-маму.

Та до зіркового бомонду Ілля не рветься. Він навпаки неохоче позує для Інстаграму родички.

Своє життя він також ховає від сторонніх очей. Раніше, про юнака розповідали, що він захоплюється спортом та мріє про навчання у Сполучених Штатах Америки. Знається на англійській.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.