Оля Полякова гучно відсвяткувала день народження: який сюрприз приготували для Суперблондинки гості

Оля Полякова відсвяткувала свій день народження 17 січня, та певно вечірка була необхідна.

День народження в зірки був ще 17 січня. Вона відсвяткувала цей особливий день на Мальдівах. Оля обрала тихе, затишне, сімейне свято у колі найрідніших для неї людей: чоловіка та доньок. Співачка зняла на відео, як рушає узбережжям разом з родиною. І не впустила шансу створити інтригу. Однак саме святкування відбулося буквально нещодавно.

Сюрприз на мільйон

Телеведуча Маша Єфросиніна, Леся Нікітюк, донька Полякової Маша, а також сама артистка опублікували свіжі “сторіз” в Інстаграм, в яких показали, як співачка відзначила своє 37-річчя.

Оля Полякова, перш ніж відсвяткувати особистий день народження, завітала до Катерини Кухар на вечірку
Оля Полякова, перш ніж відсвяткувати особистий день народження, завітала до Катерини Кухар на вечірку

Єфросиніна розповіла про сюрприз, який Олі підготували її відомі друзі.

“Завершити такий незвичайний день необхідно теж незвичайно! Ви бачите момент, коли Оля Полякова виходить з гримерки в зал, будучи впевненою, що вона співатиме на дні народження у якоїсь іменинниці! Насправді ж в залі зібралися всі її друзі, щоб зробити їй сюрприз і привітати з днем ​​народження! “, – повідомила телеведуча.

Неочікуване святкування

Коли друзі зірки почали скандувати “з днем народження”, Полякова у сценічному образі, в сріблястій сукні і з короною на голові, спочатку розгубилася, а потім, зрозумівши, що їй влаштували вечірку-сюрприз, почала посміхатися і теж аплодувати.

Балакуча Леся Нікітюк ледь втрималася, аби не розповісти своїм підписникам про сюрприз

Окрім Єфросиніної, серед гостей були суддя з “Танців з зірками” Катерина Кухар, фешн-фотограф з “Супер топ-модель по-українськи” Соня Плакидюк, співачка Даша Астаф’єва та інші.

Схожі статті