Хореограф Влад Яма страждає від нудьги, а дитина віддувається: “Тато в ділі”

Хореограф Влад Яма давно знає, як збирається виховувати своїх дітей.

18 січня Влад Яма порадував своїх підписників новиною: він покидає Україну та летить зустрічати новий день за океан. Навіть своїм відданим прихильникам танцюрист не сказав, куди відлітає. Але запропонував відгадати.

Сонячна Флорида

Саме так почалася подорож Ями до Сполучених Штатів Америки. А саме – до Флориди. Полетів артист, звісно зі своєю дружиною та дитиною. До речі, у Маямі, де зараз відпочиває родина, Влад вже бував та має навіть кілька улюблених місць.

Та ледачим відпочинок артиста назвати не можна. Ще на початку відпустки Влад розповів, що не збирається “гріти боки” на узбережжі та витрачати весь час на одні лише задоволення. Там на нього чекала робота.

Влад Яма продовжує тренувати сина навіть на відпочинку. Здається, що таке батьківство до вподоби хлопчику.

Також подружжя розповіло, що там, у США у них є дуже гарна автівка, на якій вони разом хочуть об’їхати Америку.

Спорт із сином

Хореограф займається сином не дивлячись на травми, зайнятість та обставини. Адже здоров`я дитини – понад усе. Де б родина не знаходилася, Влад завжди знайде спортивний майданик або інше місце, зручне для фізичного виховання.

Родина пішла стрибати на батут і Влад показав, як треба стрибати.                           

Тож якби там не було: родина Влада Ями завжди буде займатися активними видами відпочинку. Тим паче, що спорт приводить до ладу не тільки тіло, але й розум! А це, саме те, що потрібно підростаючому поколінню!

Схожі статті