Світлана Тарабарова заробляє набагато більше, ніж здається: співачка похизувалася розкішною домівкою

Світлана Тарабарова заробляє набагато більше, ніж здається і це добре доводить її житло.

Світлана Тарабарова підкорила серця шанувальників своєю доброзичливою посмішкою та бажанням розповсюджувати добро. Спочатку її запам’ятали за її талант та очі, а згодом за яскраве волосся.Світлана Тарабарова підкорила серця шанувальників своєю доброзичливою посмішкою та бажанням розповсюджувати добро. Спочатку її запам’ятали за талант та очі, а згодом й за яскраве волосся, яке вона перефарбувала в вогняно рудий колір.

Новосілля

Світлана Тарабарова живе з разом з родиною в котеджному селищі «Белгравія», який розташований в селі Дмитрівка – 7 км від Києва по Житомирській трасі. Найдешевший котедж без обробки в цьому селищі коштує 120 тисяч доларів.

В червні минулого року співачка розповіла підписникам, що купила там нерухомість.

“Друзі, я хочу поділитися з вами дуже важливою новиною для нашої родини – нарешті у нас буде свій власний ДІМ. Ми так довго чекали його. І ось вже скоро будемо разом з дітьми, вже зовсім скоро нас буде четверо, ой, п’ятеро – ще ж Елвін (собака співачки), Прокидатися під своїм дахом, смакувати вечерю за величезним сімейним столом, випробовувати один одного на міцність (без цього ніяк) і обов’язково обніматися”, – написала Тарабарова під опублікованим фото.

Запрошення

Світлана Тарабарова запросила Катерину Осадчук у свою домівку, яка останні півроку перетерпіла капітальний ремонт. Та похизувалася талантом дизайнера, адже інтер’єром руда красуня займалася самостійно.

Вітаємо Світлану та її родину з новою домівкою та бажаємо успіхів!

Схожі статті