Прискіпливі фанати відшукали рідкісне фото Алли Пугачової без макіяжу: старість – не радість

Аллу Борисівну не дарма називають Примадонною: вже у поважному віці жінці вдається виглядати "на всі 100". Проте, знайшлося фото, яке показує її натуральну.

Алла народилася у післявоєнні роки. Тоді ніхто й не міг подумати, що дівчинка, названа на честь акторки МХАТу стане згодом всесоюзною улюбленицею. Вже у п’ятирічному віці майбутня Примадонна вітчизняної естради вийде співати на сцену. Вона брала участь у великому збірному концерті в колонному залі Будинку Союзів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Її кар’єра почала набирати обертів у 1966 році, коли ще маловідомий композитор Володимир Шаїнський став з нею співпрацювати. І виявилося, що ця жінка має великий хист усе перетворювати, наче цар Мідас у золото.

Пісні “Как бы мне влюбиться”, “Не спорь со мной” одразу сподобалися слухачам. Вона стала ледь не єдиною артисткою, яку однаково люблять на просторах всього СНД та всі вихідці з нашої країни закордоном.

Яких чоловіків обирала Алла Пугачова і чому стосунки склалися тільки з молодим Галкіним
Алла Пугачова на заході

Варто зазначити, що зірка вміло тримає аполітичну позицію. Вона – гуманіст та неодноразово виступала проти війни та насилля.

Краса Алли Борисівни

Всім відомо, що Примадонна – це велика тружениця. Вона, заради творчості, на 6-му місяці пішла з декрету. Працює вправно артистка і над своєю зовнішністю.

Ось так змінювалася Алла Борисівна Пугачова. Фото взято з вільного доступу.

Ми всі знаємо зараз Аллу, як пишнотілу жінку з жовтогарячим волоссям. Проте, у молодості вона б могла позмагатися за звання красуні з іменитими закордонними зірками.

Примадонна у перші роки зростання своєї популярності. Фото взято з вільного доступу.

Та роки не пожаліли навіть саму легенду вітчизняної естради. Тим не менш, Алла Борисівна з тих, хто зустрічає поважний вік достойно. У мережі багато фанатських спільнот, де відчайдухи публікують рідкісні знимки зірки.

Знайшлася світлина, де Примадонна зробила селфі у простій невимушеній атмосфері: мінімум мейкапу та максимум природності.

Скріншот взято з Інстаграм-сторінки фан-акаунту Алли Борисівни.

Дивіться більше про життя Алли Пугачової:

Схожі статті