Онучка Софії Ротару зняла обручку та заговорила про зміни у житті: наречений-багатій зірвався з гачка

Молода та красива онучка Софії Ротару має гідного нареченого: багатого та красивого. Проте, чи все так добре у цих стосунках?

Софія Ротару виховала надзвичайну онучку: дівчина, попри яскраву модельну зовнішність, має хист до малювання та приділяє достатньо часу навчанню закордоном. Та єдине чого боїться зіркова бабуся – юна красуня покине все і забуде про кар’єру заради свого обранця.

Нагадаємо, що Софія-молодша 19-річна студентка. У Сполучених Штатах Америки вона познайомилася з мільйонером українського походження. Звати хлопця Денис, йому 33 роки. Чоловік – віце-президент крупної маркетингової компанії.

Софія Ротару з онучкою. Дві красуні. Фото взято з вільного доступу.

Попри всі позитивні риси, Софія Михайлівна не висловлювала захоплення ідеєю майбутнього весілля. Може скластися враження, що скоріш за все Софія Ротару просто не знайома з коханим своєї вихованиці та не знає, яке розкішне життя чекає на її онуку.

Тим не менш, співачка підтвердила, що дуже давно знайома з хлопцем, має гарне враження про нього, проте, б заміж би не поспішала. Чому саме не хоче зараз Ротару видавати онуку заміж – ми писали про це раніше.

Тим не менш, слово легенди не зупиняло молоду дівчину. Зі своїм обранцем вона влаштувала романтичну фотосесію, аби на весь світ заявити про серйозність їхніх стосунків.

Онучка Ротару показала свого коханого. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки дівчини.

Остання публікація молодої Софії наповнена неоднозначного сенсу. Дівчина опублікувала світлину та підписала:

“Вітер змін.
Як ви звикаєте до нової реальності? Що позитивного знаходите в цьому?”

Загадковості для фото додає той факт, що дівчина активно спочатку показувала свого хлопця, але потім лишила місце тільки для особистих фото.

Сама Софія Михайлівна стосунки онучки практично не коментує. Зрідка у великих інтерв’ю можна знайти її висловлювання на цю тему.

Пропонуємо дізнатися більше про життя Софії Ротару:

Схожі статті