Що стало з екс-учасницями золотого составу ВІА ГРИ: отримали в тріо квиток до світського життя, а що тепер?

Що сталося з дівчатами, які не покидали уяви чоловіків?

14 років тому музичний гурт ВІАГРА здійснив справжню революцію в індустрії, пропагандуючи відвертість і жіночність. За ці роки в її складі змінилися десятки учасниць, але золотий склад назавжди викарбувався в серцях слухачів.

Що ж сталося з колись найпопулярнішими дівчатами в країні після того, як їх замінили більш молодими і привабливими? Яке ж воно “життя після ВІА ГРИ”?

Надія Грановська

Грановська досі красуня.

Коли Надія остаточно покинула проект Віагра, сольну кар’єру вона не почала. Замість цього, вона довгий час працювала телеведучою на українському каналі СТБ, де розповідала про новини шоу-бізнесу і життя зіркових колег.

Особисте життя Грановської була такою ж яскравою і відвертою, як і її сценічні наряди. У 2002 році вона народила сина від українського бізнесмена, але вонитак і не одружилися. Через кілька років вона познайомилася з московським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, від якого народила дочку Ганну. Через два роки в 2014 році пара одружилася.

Анна Сєдокова

Анна Сєдокова активно веде блог і святиться на заходах.

Довгий час Анна Сєдокова намагалася знайти щастя в коханні. Незабаром вона вийшла заміж за американського бізнесмена Максима Чернявського, переїхала до нього в Лос-Анджелес і народила дочку Моніку, але і ці відносини були приречені на провал. Після ряду особистих невдач, Сєдокова вирішила повернутися до музичної кар’єри. Вона кардинально змінила репертуар і записала кілька успішних синглів.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва побралася з Костянтином Меладзе і виховує двух доньок.

Брежнєвій вдалося створити дуже успішну кар’єру після відходу з ВІА ГРИ. Пісня “Любов врятує світ” з її дебютного альбому миттєво стала хітом, а дует з Даном Баланом довгий час не покидав перші позиції музичних рейтингів. Крім музики, Брежнєва активно знімається в кіно, бере участь в рекламних кампаніях і з’являється на телебаченні.

Схожі статті