Не приховуючи емоцій: телеведучому Володимиру Остапчуку пошкодили недешевий автомобіль

Нікому не подобається, коли його майно псують.

Популярний український телеведучий Володимир Остапчук поділився у своєму Інстаграм акаунті досить неприємною новиною з фанатами.

Пошкоджений автомобіль

За словами телеведучого, нещодавно йому пошкодили автомобіль, який коштує майже півтора мільйона гривень. Точніше, автомобіль його дружини, про який вона досить довго мріяла та врешті-решт придбала разом з чоловіком. Точніше Володимир подарував Христині його та втілив її мрії у реальність.

Ситуація максимально неприємна і Володимир Остапчук повів себе досить стримано.

У сторіз Володимир Остапчук показав, який вигляд має пошкоджена машина. Також шоумен зовсім не приховував своїх емоцій. Він неабияк розсердився і підписав на фото, що хтось пом’яв їм двері автомобіля.

Як повідомив телеведучий, зараз він відвідує необхідні страхувальні компании для того, щоб вирішити проблему. І опублікував фото, на яких постав чоловік, який вимірює вм’ятини на дверях чорного позашляховика Range Rover.

Килимки

Продовжуючи автомобільну тематику, телеведучий похизувався килимками для автомобілю, які зробили йому на замовлення. Він повідомив, що заплатив за них шалені гроші і навіть отримав спеціальний напис на них, який дуже хотів. Старі килимки прослужили лише три роки і Остапчук, так як керує коштовною машиною, має тримати марку і вирішив поновити салон.

Тож неприємну подію з пом’ятими дверима позашляховика посунула більш приємна подія: придбання аксесуарів.

Схожі статті