Оля Полякова проміняла свого чоловіка на лисого холостяка: “Одночасно радісно та сумно”

Оля Полякова гучно відсвяткували день народження і новини про вечірку лунають до сих пір.

Не так давно Оля Полякова відсвяткувала день народження. Свято давно пройшло, а відгуки досі сипляться звідусіль.

Слава Дьомін

Слава Дьомін — один з найкращих друзів співачки, вирішив також згадати, як влаштовувалася вечірка-сюрприз. Публікація мала бути дуже позитивною та смішною. Так і сталося. Друг Олі розповів, як вони влаштували святкування та про невдачу концертного директора артистки.

“СЮРПРИЗ ДЛЯ ПОЛЯКОВОї. Коли є справжні друзі – це круто. Такі справжні друзі є у Олі. Саме вони зробили круту вечірку – сюрприз для Олі в честь минулого Дня народження. Все було підлаштовано так, ніби це корпоратив. Оля думала, що буде виступати на дівич-вечорі. Все йшло за планом. Оля сиділа в гримерці на першому поверсі, гості збиралися на другому. Ми всіх попереджали, щоб ні в якому разі не викладали сторіз і не відмічали Полякову. Щоб цей сюрприз не зірвався. Єдиний загончик стався, коли артистка вже піднімалася на другий поверх і запитала у свого концертного директора, як звуть іменинницю. На що Валик відповів “Яку іменинницю?” І ось цей момент настав. Оголошуємо королеву! “Зараз тут з’явиться справжня королева, яка виступить для королеви”  Виходить Оля в образі, в короні. Балет, всі справи. І тут вона розуміє, що навколо неї одні знайомі обличчя! Одночасно радісно і сумно. Радісно, ​​що друзі зробили таку вечірку. Сумно, що Оля не отримає гонорар за виступ. А далі почалися дикі танці і не тільки. Але про це вже писати не можна. Оля, ще раз з днем народження!” , – пише Слава Дьомін.

Танці

Фотографії з зірками, які віджигали на вечірці полякової досі заповнюють соцмережі. І жоден з них не забуває натякнути, що в архівах є кадри, які не можна публікувати.

Схожі статті