Євген Кошовий та його дружина поділилися деталями шлюбного життя: ексклюзив з перших вуст

Подружжя Кошових дало ексклюзивне інтерв'ю, у якому розкрило всі таємниці.

Нещодавно Євген Кошовий та його дружина Ксенія завітали на інтерв’ю до YouTube-каналу “Без комплексів”. Подружжя розповіло абсолютно про все: від вбивства батька до весілля,яке було зігране у борг.

Фрідом

Раніше Ксенія Кошова заробляла на життя за допомогою стрип-пластики. Згодом перейшла до балету Freedom, який неабияк виснажив танцівницю, але все ж таки налагодив її життя. Євген Кошовий неабияк ревнував дівчину, коли вона працювала там. І розповів, що згодом карма йому повернула його ревнощі. Адже він також приймав участь у танцювальному шоу і  випробував на собі ревнощі Оксани.

Інтерв’ю вдалося. Подружжя було дуже відвертим.

Ночі на вокзалі

Ксенія розповіла, що коли танцювала у балеті Freedom, то переживала дуже важкі часи. Адже додому їй потрібно було повертатися на електричці, а закінчував балет іноді о другій  години ночі. І дівчині доводилося ночувати на вокзалі. Також вона повідала, що являється людиною вкрай перебірливою і у неї всього було три романи у житті. Євген Кошовий – третій  чоловік, що випав на її долю.

Стосунки

Також інтерв’юєру вдалося дізнатися, хто ініціював особисті стосунки між Євгеном та Ксенією. Так, Ксенія перша поцілувала коміка і потрапила в незвичну ситуацію. Адже Євген не очікував такого і не зміг нічого відповісти. Згодом він запросив Ксенію жити разом у маленьку квартиру, де жила інша зіркова пара: Юзик з дружиною.

Пара не забула розповісти, що вони брали в борг гроші на весілля, а також Євген приймав участь у партнерських пологах. Та зазначив, що це не для кожної людини і чоловік має вирішити для себе, хоче він цього чи ні.

Схожі статті