Наступний Холостяк Михайло Заливако попав під об’єктиви з новою обраницею: інтриги не буде

Наступний Холостяк Михайло Заливако попав під об'єктиви з новою обраницею та зруйнував інтригу шоу. Сховатися не вдалося.

5 березня цього року в ефірі телеканалу “СТБ” вийде найочікуваніша романтична прем’єра весни – “Холостяк 11”. Шукати своє кохання буде 31-річний бізнесмен з Харкова, засновник логістичної компанії Михайло Заливако. Це буде один з тих чоловіків, який порушує правила проекту і вносить в них свої корективи за покликом серця.

“Спалилися”

Днями головного героя нового сезону реаліті-шоу Михайла Заливако “піймали” в Мукачево з Антонією в супроводі телекамер.

Хоча офіційного підтвердження поки немає, але місцеві жителі Мукачева вже давно знають, що їхня землячка красуня Антонія-Джессіка Чегі бере участь в новому одинадцятому сезоні шоу “Холостяк”, який вийде в ефір 5 березня на каналі “СТБ”.

Хто така Антонія

Відомо, що Антонія є власницею популярного в Мукачево салону краси. Дівчина обожнює готувати, тому в минулому році спробувала свої сили в кулінарному угорському проекті “МастерШеф”.

Судячи з кадрів, можна припустити, що дівчині вдалося підкорити серце майбутнього Холостяка і дійти до фіналу, адже за правилами проекту, знайомство з родиною та містом, де живе дівчина відбувається саме в фіналі шоу. Відповідне відео вже встигли викласти в TikTok.

Нагадуємо, що нещодавно Холостяк дав своє перше інтерв`ю, у якому розповів про свої вподобання та що лякає його у дівчатах.

Але, як насправді розвиваються стосунки учасників, на жаль, залишається невідомо. Чи склалися у Михайла та Антонії стосунки? Буде відомо лише по завершенню сезону. Або ж, Михайло дасть підсказку, як це зробила Мішина.

Схожі статті