Олег Винник випадково натякнув на романтичні стосунки з Тіною Кароль: “Фізично познайомилися”

Олег Винник вміло виплутується та уникає каверзних питань. Та раз на раз не приходиться.

Вчора відбулася прем’єра нового сезону телепрограми, яка транслюється на каналі “1+12 “Світське життя” з Катериною Осадчою. Ведуча не змогла пройти повз Олега Винника та спитала його найбільш цікаві питання, які хвилюють шанувальників творчості артиста.

Карантин Олега Винника

Зокрема, Катерина спитала в Олега, як саме він провів свій карантин. На що співак відповів, що до улюбленої Домініканської республіки він полетіти не зміг, тому провів локдаун у Берліні у своїй студії.

Олег Винник, виявляється, обожнює петарди!

Виявилося, що Винник вирішив внести новенького до свого репертуару та готує декілька дуетів. На питання журналістки щодо особистостей виконавців, з якими готуються хіти Олег як завжди почав виплутуватися та заговорив про петарди. Це вкрай не сподобалося шанувальникам артиста.

Олег Винник та Тіна Кароль

Згодом ведуча заговорила про участь Винника у шоу “Голос країни” у якості тренера. Слово за слово і їх розмова дійшла до особистості Тіни Кароль. Журналістка спитала артиста про перше знайомство з поп-дівою.

Шанувальники творчості Тіни Кароль та Винника було так зайняті їх таємними романами сторони та данном балоном
Шанувальники творчості Тіни Кароль та Олега Винника були так зайняті їх таємними романами з Даном Баланом та квіткою Таюне, що не помітили іншого можливого розвитку сценарію.

“Ви маєте на увазі фізично познайомилася? З поцілунками?”, – відповів питанням на питання Винник, наче справжній одесит.

Тур

Катерина звісно такого матеріалу не впустила та почала розвивати тему. Олег розповів, що перше знайомство з артисткою відбулося в Білорусі,  у 2-тижневому українському турі. Саме тоді виконавцям вдалося познайомитися ближче.

Інтерес ведучої не вгамовувався і вона спитала його стосовно дуету з Тіною. Адже Олег Винник – повелитель сердець українських жінок, а Тіна Кароль – повелителька чоловічих. Винник не став підтверджувати громадську думку щодо його зовнішності, але зазначив, що Тіна дійсно дуже приваблива жінка.

Схожі статті