Хореограф Влад Яма змінив діяльність та почав займатися бодібілдингом: набридли танці

Влад Яма вже давно захоплюється спортом та здається його пристрасть може перерости у професіональну діяльність.

Зовсім нещодавно суддя шоу “Танці з зрками” Влад Яма оповістив своїх підписників про те, що він відправляється у велику подорож до Об’єднаних Штатів Америки. А саме до Флориди, місто Маямі. Хореограф неабияк чекав на цю подію і неймовірно радів подорожі. Разом зі своєю родиною він відправився літаком до своєї улюбленої країни більш, ніж дві неділі тому. Пересадка відбувалася у місті Стамбул.

Велика подорож

Згодом танцюрист повідомив, що має намір об’їхати всю Америку на своєму улюбленому автомобілі марки BMW. Разом з дружиною Лілією та сином вони завітали до найпопулярніших національних парків, парків розваг, музеїв та спортивних майданчиків США. Жоден їх крок не відбувався без участі підписників. Влад Яма значно розвинув свій блог під час цієї поїздки.

Спорт

Більшість шанувальників творчості артиста прекрасно знають, що танцюрист не може жити без спорту. Він пропагує здоровий образ життя та тренує свого сина самостійно. Навіть у подорожі він не забуває про фізичну активність і завжди виходить на ранкову пробіжку та не забуває відвідувати різноманітні тренажерні зали.

Бодібілдинг

Остання публікація хореографа каже про те, що він навіть занадто захопився цією справою. Влад познайомився з відомими американськими фітнес-тренерами та зробив з ними відео та фотографії.

Звісно на фоні підкачених професіональних тренерів Яма виявився трошки худішим та малішим. Та судячи з того, як завзято він взявся за спортивний інвентар від нього можна очікувати великих та, більш того, бажаних результатів.

spot_img

Схожі статті