Світлана Тарабарова поскаржилася на свої життєві незгоди: плани йдуть шкереберть

Світлана Тарабарова не змогла виконати свої справи.

Відома українська співачка Світлана Тарабарова, яка прославилася своїм музичним талантом та виключним кольором волосся розповіла сьогодні про невдалу поїздку до лікаря.

Поїздка до педіатра

Жінка посадила своїх дітей в автомобіль та збиралася поїхати зробити їм щеплення у педіатра. Але, як на зло, у Києві почало сильно сніжити і через це створилися неймовірні затори. Не тільки Тарабарова скаржилася на неможливість автомобільного руху, але й Олена Шоптенко запізнилися в ефір через погіршені погодні умови. Та Олена вспіла, а Світлана, здається, прогавила назначену зустріч з лікарем і тому розвернула машину у протилежному напрямку.

Світлана Тарабарова порадила підписникам залишатися вдома.

Веселощі в заторі

Поки родина чекала на те, що рух у Києві відновиться, вони добре провели час разом. Світлана випила смачного кофе, поспілкувалася з дітьми, познайомила з Марією та Іваном своїх підписників ще ближче. У заторі вони простояли більше півтори години і врешті вирішили повернутися додому.

Надворі виявилося ще й досить слизько і Світлана розповіла що підсковзнулася коли виходила із машини. Чи отримала жінка якийсь пошкоджень, вона не повідомила.

Не дивлячись на те, що це була звичайна поїздка до лікаря, Світлана обрала стильний стріт лук. Співачка одяглася у сіре тепле довге пальто, білу шапку та світшот.

З родиною все добре: вони повернулися додому у гарному настрої і влаштували коротенький фотосет на фоні засніженого будинку. Співачка похизувалася одягом своїх діток та опублікувала безліч різноманітних відео з їх участю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.