Гуморист Юрій Ткач вперше розповів особисту романтичну історію, яку пережив з дружиною

Гуморист Юрій Ткач вперше розповів особисту романтичну історію для програми "Зірковий шлях"

Мати Юрія Ткача працювала тоді хореографом та викладала танці у майбутньої дружини сина. Вперше молодий чоловік та майбутня обраниця зустрілися на дні народження мами актора, яка запросила виступити на святі ще зовсім молоду Віку.

Дивна пропозиція

Мати Юрія попросила молодика придивитися до дівчини. На що актор відповів:

“Мам, ти серйозно? 16 років дівчині. Мені 24 роки. Ти на шо мене кидаєш?”, — зізнався гуморист журналістам програми “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна”.

Друга зустріч

І доля розвела їх на 5 років. Та згодом їм судилося зустрітися знову. Вони знов зустрілися на святкуванні.

“І дивлюся біля колонок з правого боку спускається щось таке дуже знайоме до болі. І спускається Віка. І у мене просто щелепа відпала. Вона підходить, проходить і сідає із лівого боку, і у нас лікті торкаються. І йокнуло так сильно. І потім наступного дня я повернувся в дзеркало і побачив, що вона на мене дивиться, і дивився через дзеркало на неї. Потім вона знову спалилася у дзеркало отак. Відчуття було, шо це воно. От прямо до цього не було. Скільки дівчат не було, але нема такого. У мене там були відносини шість років, і в переривах якісь були, але якось не йокало. Зустрічалися, ну хороші люди, все в порядку. Але так, щоб це була дружина — такого не було. А з Вікою все одразу”, — зізнався Юрій Ткач.

Пара почала зустрічатися, актор задаровував жінку квітами і згодом зробив пропозицію. Весілля зіграли у колі 20 найближчих родичів і друзів, але святкували аж три дні. Вони і досі люблять влаштовувати тривалі гуляння у колі близьких.

Схожі статті