Продюсер Йосип Пригожин ледве не помер під час подорожі: “Зволікання могло коштувати мені життя”

Йосип Пригожин пояснив свою недільну відсутність у медіа-просторі.

Вчора Йосип Пригожин шокував своїх підписників новиною: він пропав з інстаграму не просто так, а тому, що був на грані життя та смерті. Про це зірка повідомила безпосередньо на своєму акаунті у соцмережі.

Перші дзвіночки

Все почалося з того, що Йосип та його дружина Валерія поїхали у Дубаї. Продюсер зазначив, що з самого початку пандемії відносився до усіх заходів безпеки серйозно і ніколи не піддавав сумнівам небезпечність ситуації. Врешті-решт зіркове подружжя захворіло. Валерія перенесла захворювання легко, а от Йосипу не пощастило.

Першу неділю він був на ногах та почував себе добре. Але вже згодом він прокинувся одним  ранком і зрозумів, що йому неймовірно важко дихати.

За короткий відрізок часу його стан значно погіршився. Продюсера швидко госпіталізували та підключили до апарату  кислородного забезпечення. Наступні вісім днів лікування він порівняв з пеклом.

Стан зірки

Зараз Пригожину набагато легше і він вирушив на батьківщину. Знаменитість зазначила, що відчуває себе ніби народилася у другий раз. Усі буденні речі здаються йому благодаттю і він радіє навіть простому сніданку. Продюсер підкреслив, що переоцінив своє життя та цінності. І почав сильніше любити життя.

Йосип не забув віддячити усіх, хто допоміг йому у скрутний час. Він подякував дружині, друзям, які знаходилися в Арабських Еміратах, медсестрам та лікарям і т.д. Зараз йому набагато краще і він буде продовжувати лікування уже в Росії,а якщо буде точніше – реабілітацію.

Схожі статті