До співачки Олі Полякової невідома нахабно вдерлася в апартаменти: знаменитість була разом з доньками

Оля Полякова справжня зірка української естради. Проте, навіть у знаменитостей такого масштабу трапляються казусні ситуацції.

Оля Полякова. Вона починала, як модель, але своє покликання віднайшла у співах. До Олі Полякової українська естрада не мала своєї суперблондинки. Проте, справжнє райське життя почалося у жінки після одруження, коли її чоловік буквально весь світ до її ніг кинув.

Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками та чоловіком. Фото взято з простору мережі.

Хоча Вадим, так звати чоловіка співачки, не дуже любить публічне життя, для своєї судженої він ладний на все.

Будинок Олі Полякової

Варто одразу зазначити, що розкішне життя Олі почалося не з особистого маєтку. У неї є власне майно – це квартира у самісінькому центрі столиці – на вулиці Інститутській. Довгонога зірка навіть показувала її не раз журналістам.

Квартира Олі Полякової у Києві. Архівне фото.

А ось, як виглядає нинішній маєток співачки. Жінка сама керувала будівництвом та створила собі цілий простір: тут у неї є спортзал, сауна, басейн і навіть власний город!

Розкішний будинок Полякової. Фото взято з простору мережі.

Несподіванкою для всіх було те, що Оля – працьовита господиня та активно займається своїм городом, а ще й тримає свійських тварин. У Полякової є кози.

Нахабне проникнення у будинок артистки

Більшість свого часу Оля проводить у себе вдома разом з дітьми. Нещодавно співачка показала, як до її кімнати нахабно вдерлася…кішка.

Тварина дуже довго просилася до кімнати, адже не могла самостійно відкрити двері. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Врешті-решт не витримала донька співачки та запустила кішку. Зверніть увагу, що в Полякової проживає не породиста тварина. Схоже, співачка має велике серце.

Кішка домоглася свого та забігла до кімнати.Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Радимо також подивитися у якому замку живе Алла Пугачова:

Схожі статті