Ведуча новин Соломія Вітвіцька поділилася деталями розлучення: це зважене рішення

Що привело шлюб Вітвіцької та Кочаткова до такого стану?

Відома українська телеведуча, зірка “ТСН”, Соломія Вітвіцька вчора заявила про розлучення з чоловіком. З Владом Кочатковим ведуча розлучається мирно. Адже для неї, час проведений разом, є коштовним, а її чоловік завжди був добрим другом.

Інтерв’ю

Зірка каналу “1 + 1” вперше зізналася, які стосунки у неї були з чоловіком до розлучення і чому у відпустку до Обєднаних Штатів Америки вона літала абсолютно сама.

Пара розлучилася ще у грудні, а рік до того намагалася дати відсіч проблемам у шлюбі. За ініціативою журналістки подружжя навідувало сімейного психолога. Але це не допомогло. Рішення було зваженим та “не свіжим” для пари, як зазначила зірка новин.

В інтерв’ю для Telegraf вона розповіла, що вирушила до США на запрошення своїх старих добрих подруг. Чоловік в цей час залишився вдома, оскільки у них різні погляди на сімейний відпочинок і рідко збігаються робочі графіки.

Кочатков молодший за Соломію Вітвіцьку на вісім років.

“Ця подорож була давно спланованою саме з подругами. Мені важливо було зустріти Новий рік саме з ними, на тлі наших відстаней і карантинів мені дуже не вистачає нашого спілкування. Одна живе в Лос-Анджелесі, інша – в Коста-Ріці. Як раз на новорічні свята у мене випав відпустку, в цей час були доступні ціни на квитки в Каліфорнії. Звичайно, сумнівалася через карантин. Але я все зважила і вирішила ризикнути. Все-таки я дуже скучила за друзями і подорожам “, – пояснила відома телеведуча.

Врешті-решт, подружжя визнало, що проблема не вирішується та наважилося зруйнувати шлюб, який продовжувався вісім років.

Схожі статті