На відомого виконавця Потапа напав пес: Настя Каменських лише дивилася та сміялася

Ранок Потапа видався видовищним!

Потап і Настя Каменських досить довгий час приховували свої відносини від усіх, а тепер, вже після весілля і першого року подружнього життя, вони активно діляться з прихильниками спільними знімками.

Ранок Насті Каменських та Потапа

Сьогодні вранці співачка показала, яким часто бачить Потапа. Ці кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. Олексій був закутаний у білу ковдру і ніжно дивився на дружину.

Білий пухнастик не скупиться на поцілунки і не дає своїм власникам “продиху”.

А потім сталося несподіване: на продюсера напав з “поцілунками” песик Насті Мімі. Крихітна собачка почала облизувати обличчя чоловіка з любовю та пристрастю до власника.

Кохання крихітки

А Настя Каменських зі сміхом запитала чоловіка, від кого ж він так ховається. Потап пояснив, що їх домашній улюбленець занадто сильно проявляє ємоції. Як виявилося, Мімі кинулася облизувати господаря ще з самого ранку, коли він, ймовірно, тільки відкрив очі. Настя Каменських зазначила, що її собачка може бути справжнім “маніяком”, якщо справа стосується прояви любові до людей. В кінці ролика Мімі знову “поцілувала” Потапа.

Нагадуємо, що зіркова пара досить довгий час приховувала свій роман. Скільки років між виконавцями відбувалося кохання досі невідомо. Адже подружжя не викриває подібних деталей аудиторії. Весілля вони зіграли у таємниці від усіх, але призвели справжній фурор серед шанувальників. Навіть деякі знайомі не знали про те, що пара збирається одружитися. А згодом виявилося, що Ірина Горова та Олексій не були в стосунках декілька років до остаточного розлучення.

Схожі статті