Світська левиця Санта Дімопулос відреагувала на звернення Оксани Марченко

Санта Дімопулос не змогла стояти обабіч та внесла свою крихту підтримки.

Санта Дімопулос підтримала зірку телебачення Оксану Марченко. Колишня учасниця групи “ВІА Гра”, танцівниця, спортсменка залишила свій коментар під скандальною публікацією Марченко в Instagram.

Публікація, яка отримала підтримку

Оксана Марченко опублікувала відео, у якому хейтери нахабно глузують над зіркою у телефонній розмові. На ньому чутно, як її ображають, дзвонять невідомі люди, які дізналися її номер телефону. При цьому вона відповіла, що “вони настільки убогі, що не можуть висловити свої думки”. Жінка підписала пост наступним чином:

“Друзі! У мене немає слів – одні емоції. Хоча і емоції не хочеться витрачати на весь цей бруд. І так чудово, що у мене є ви – люди, які мене так активно і щиро підтримують (пишуть, телефонують, коментують)”, – зазначила Марченко.

Підтримка Санти

Під вищевказаним відео Санта Дімопулос написала:

“Сила в правді”

Оксана Марченко відповіла на її коментар:

“Спасибо большое, дорога Санта! Спаси Господи”.

Санта одна з тих типів людей, які готові підтримати будь-кого у скрутний час. Вона постійно виказує слова підтримки тим, хто пережив неприємні ситуації та події.

Нагадуємо, що Оксана Марченко нещодавно презентувала свій новий релігійний фільм “Паломниця”. На це паломництво її благословив Блаженніший Онуфрій. Ці фільми повинні були виходити на телеканалі “ZIK”, тому незабаром Марченко неодмінно повідомить про майданчик, де глядачі зможуть їх побачити.

Ці фільми про головне – про любов до ближнього, любові Бога до всіх нас і про те, що до Нього ніколи не пізно прийти і поставити свої запитання, і головне – отримати відповіді.

Схожі статті