Хвороба довела Григорія Чапкіса: син хореографа подав недобрий знак та попросив молитися за здоров’я батька

Григорій Чапкіс днями потрапив до лікарні та знову почав боротьбу за своє життя. 90-річний хореограф пережив двостороннє запалення легень.

Григорію Чапкісу – 90 років. Артист став легендою хореографії в Україні та закордоном. Чоловік ще влітку, попри свій поважний вік, мав безліч планів та навіть хизувався шлюбом зі своєю молодою дружиною. Єдине, про що змовчав артист – це про її вік та статус.

Якщо раніше ми читали новини лише про нові здобутки артиста, то зараз вся країна завмерла в очікуванні повідомлень про покращення здоров’я хореографа.

Григорію Чапкісу стало гірше. Артист знову госпіталізований
Григорію Чапкісу стало гірше. Артист знову госпіталізований.

Днями стало відомо, що легенда “Танців з зірками” потрапила знову на лікарняні ліжко, адже пневмонія, яку артист переніс дала ускладнення.

Нагадаємо, що 19 грудня Григорія Чапкіса вже було госпіталізовано. Була підозра на коронавірус, але тест, на щастя, показав негативний результат. Перед Новим роком чоловіка відправили вже додому. Тим не менш, зараз артист знову на лікарняному ліжку. Чоловіку важко ходити та дихати.

Лікарі кажуть, що так проявляється ускладнення від пневмонії.

Перебуває зараз артист у Київській клінічній лікарні.

Тривожне повідомлення від сина

У 90-річного хореографа є син. Чоловіку 41 рік, його звати Грег. Працює та живе син Чапкіса у Сполучених Штатах Америки. Він також займається танцями.

Зазвичай повідомлень про батькове життя від Грега мало. Він сконцентрував ведення свого блогу в Інстаграмі виключно навколо теми про свою роботу.

Проте, зараз хореограф не витримав. Він опублікував фото Григорія Чапкіса та написав:

“Будь ласка, моліться за мого батька. Йому зараз погано”

 

Син Григорія Чапкіса попросив молитися за батька. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки.

Сподіваємося, що життєлюб Григорій Чапкіс дуже скоро поправиться та подолає ускладнення з ногами та спиною.

Схожі статті