Як виглядає розкішна домівка поп-діви Тіни Кароль: де збирається жити подружжя Баланів

Спочатку співачка жила у цьому маєтку з чоловіком Євгеном. Потім з сином. А згодом приймала у гості Дана Балана...

Співачка та її син Веніамін Огір живуть у великому маєтку під Києвом, в українському селищі Зазим’я. Будинок зірці подарував її чоловік Євген Огір, але добудовувати і облаштовувати будинок довелося вже самій Тіні Кароль, адже продюсер після тривалої боротьби з хворобою пішов з життя.

Екскурс для Каті Осадчої

Знаменитість лише одного разу похизувалася своїм житлом. Адже вона не ділиться фотографіями будинку та інтер`єру у соцмережах.

Маєток Тіни та Веніаміна.

На великій території Тіна Кароль розмістила 3-поверховий котедж, лаунж-зону та спортивну зону. А особливо співачка пишається садом, городом та розарієм з пятидесяти трояндових кущів. Поп-діва зізналася, що обожнює чистоту, колекціонує пам’ятні речі і не проти експериментувати з інтер’єром.

Простота – сестра таланту

У будинку Тіни немає коштовних меблів. Вона вважає, що подібні речі не завжди доречні. На великий і просторій кухні Тіни Кароль дуже чисто. За її словами, на ній вона готує сама і не любить, коли там панує безлад. У Тіни є помічники – це сім’я з Філіппін, яка втратила будинок після повені. Кароль знайшла їх оголошення в інтернеті і вирішила прихистити людей.А зараз вони допомагають їй по дому.

Будинок досі просякнутий коханням Євгена та Тіни.

Сховище кохання

У Тіни Кароль є окремий куточок, де вона зберігає пам’ятні речі, пов’язані з її покійним чоловіком Євгеном Огіром, а в його кабінеті зараз займається їх 6-річний син. У нього, до речі, є свій особистий поверх. Судячи з того, як дитина розставляє іграшки в своїй кімнаті, йому передалася педантичність і почуття порядку від мами.

Схожі статті