Камалія повідала, що їй допомогло перетворити своє життя на казку: таємницю заховано в її псевдонімі

Життя Камалії схоже на справжню казку. Проте, створила її для себе співачка сама.

Камалія – надзвичайно популярна співачка. Її ім’я асоціюється з розкішшю та багатством. Критики зухвало заявляють, що вся справа у щасливому шлюбі артистки. Проте, сама співачка зазначає, що успіх їй принесла саме трансформація імені.

Камалія з чоловіком у своїй вітальні. Фото взято з вільного доступу.

Хто така Камалія?

Справжнє ім’я жінки – Наталія. Вона з юних років прагнула підкорити сцену та робила багаточисленні успіхи у музичних конкурсах. Єдине, що впливало дуже на розвиток дівчини – її батьки.

Вони, звісно підтримували яскраву майбутню зірку, але боялися, що їх улюблена донечка потрапить до самого бруду шоу-бізнесу, адже вона – така ніжна та тендітна.

Архівне фото Камалії – юна красуня.

Співачка не схибила. Навпаки, навіть коли до неї залицявся Захур, вона спершу відкидала всі його спроби підкорити серце. Молода симпатична білявка соромилася дорогих подарунків та впертої уваги пакистанця. Проте, серце їй підказало, що він – її друга половинка.

У шлюбі жінка народила коханому двох чудових доньок.

Камалія і Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур

Від Наталії до Камалії

Камалія – дуже нетипове жіноче ім’я. Воно нагадує назву квітки – камелії. Проте, за словами артистки правда криється зовсім в іншому.

Програмі “Світське життя” зірка повідала, що відшукала свій псевдонім в енциклопедії.

Кама – це ім’я богині кохання. Прочитавши його, співачка згадала про назву квітки та спробувала пограти з власним іменем. Війшла цікава трансформація: Наталія – Камалія.

Камалія Захур
Камалія Захур

Жінка зазначила, що після зміни імені на неї почали звертати увагу чоловіки. Коли з’явився творчий псевдонім, вона зустріла свого коханого Захура. Тож у силу значення імені жінка дуже сильно вірить. Зараз, каже, що у ній уживаються чудово всі її два “я”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.