З якої причини Максим Галкін та Примадонна назвали свого сина Гаррі: не все так просто, як здається

Дівчинку подружжя назвало простим слов'янським ім'ям - Ліза, але для хлопчика обрало досить незвичне для Росії ім'я. Чому так?

Коли Максим Галкін та Алла Пугачова вперше розповіли про свої стосунки, прихильники творчості обох артистів були буквально шоковані. Адже гуморист був вдвічі молодший за Аллу Борисівну. З тих пір йому почали приписувати неймовірні вчинки: нібито Галкін полює за багатствами своєї новоспеченої дружини і можливо взагалі нетрадиційної орієнтації.

Бажання завагітняти

Та роки йшли, а підтвердження здогадок аудиторії не знайшлося. Усім недоброзичливцям на зло, зіркова пара продовжувала жити в задоволення. Досить довго подружжя намагалося обзавестися дітьми, але нічого не виходило. Альтернативним рішенням стала сурогатна мати, яка виносила двійнят. У 2013 році Примадонна та гуморист приймали привітання щодо народження спадкоємців – Лізи та Гаррі.

Чому Гаррі?

Знаменитості активно займаються вихованням двійнят та планують для них неймовірне майбутнє.

За словами Пугачової, вони дали Гаррі ім’я на честь відомого казкового персонажа.

“Перша асоціація була Гаррі Поттер! – заявила Пугачова. – Тому що, Максим, коли я з ним познайомилася, був дуже схожий на Гаррі Поттера! Коли вже син з’явився, то вже тим більше було ясно, що це Гаррі, Гаррік, Гаррі Галкін ! А звучить як добре! Але, коли ми будемо його хрестити, звичайно, у нього буде православне ім’я Ігор, я так думаю. І потім, знаєте, от скільки у мене було Гаррику знайомих по життю, а я живу давно, це були чертовски чарівні люди все! Обалденние просто! І у Лізи теж буде татова прізвище “, – розповідала колись Алла Пугачова журналістам.

Схожі статті