Після гучного інтерв’ю доньки, Оля Полякова сказала, що її дитина виросла з клоунами. Маші довелось мовчати

Оля Полякова звикла бути прямолінійною. Навіть вдома не дає розслабитися ні чоловіку, ні дітям.

Оля Полякова – відома українська білявка. Без її творчості не обходиться жодне свято настільки запальні пісні у співачки. Зірці віртуозно вдається поєднати кар’єру та материнство. Відомо, що у жінки дві доньки, які теж займаються творчістю.

Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками та чоловіком. Фото взято з простору мережі.

Зірка намагається бути другом для своїх дівчат і не переживає, коли ті можуть утнути якісь жарт. Нещодавно старша донька Ольги, Маша, вирішила на всю країну розповісти про свої особисті стосунки.

Виявилося, що у дівчини, якій ще тільки 15 років вже є хлопець, з яким вона зустрічається майже рік. Молоді люди знайомі з батьками один одного. Оля Полякова схвально поставилася до обранця доньки, хоча й замітила, що у цих стосунках має бути місце лише поцілункам та обіймам.

Після того, як на всю країну прогриміла сповідь доньки про стосунки, Оля показала, як ставляться один до одного у її родині.

Під час сніданку чоловік зірки, Вадим, завів розмову про цирк. Молодша донька співачки поділилася своїм страхом: дитина боїться клоунів. На це її зіркова мати відповіла наступне:

“Як ти можеш боятися клоунів. Ти ж виросла серед них”, – сказала на відео Оля Полякова

Оля Полякова за сніданком сказала, що її діти виросли серед клоунів. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Пожартував і батько сімейства. Він додав, що всі вони, включаючи молодшу доньку, є клоунами і цього не треба боятися. Дорослі посміялися, а діти такого гумору не вподобали та показали всім своїм виглядом, що не хочуть чути такі жарти.

Оля Полякова за сніданком сказала, що її діти виросли серед клоунів. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Схожі статті