Відома, успішна та бездітна: чому Наталка Могилевська досі не обзавелася дітьми

Відома, успішна та бездітна: чому Наталка Могилевська досі не обзавелася дітьми

Наталя Могилевська ніколи не була мамою. Її кар’єра стрімко розвивалася: жінка за 10 років переросла з виконавця в успішного продюсера та зараз є власницею бізнесу, безлічі нерухомості, відомих хітів та займає міцне положеннє у світському суспільстві. Не дістає лише одного — родини.

Щільний графік

Ще десять років тому, Наталка не приховувала, що просто не готова стати матір’ю. Вона відкрито розповідала, що має настільки величезну кількість планів та щільний графік, що дитина просто відходить на самий задній план. І насправді, це об’єктивний підхід до питання. Адже дитина потребує міцної дружньою родини та постійної опіки матері, яку Наталка, на той час, не могла дати і добре це розуміла. Однак цього не розуміли її шанувальники.

Світлана Тарабарова

Почалися чутки з того, що слухачі дуже схожі між собою.

Після того, як завершився черговий проект Могилевської “Фабрика зірок – 2”, аудиторія чомусь вирішила, що Аліса Тарабарова (учасниця проекту та зірка гурту Ріал О) є донькою Могилевської. Таємною донькою. Про це писали усі ЗМІ, соцмережі були заповнені брехнею щодо родинних зв’язків Тарабарової та Могилевської і безліч іншої нісенітниці. Все припинилося, коли руда улюблениця Наталки вирішила покинути гурт та почати сольну кар’єру. Тоді вона перетворилася у “головного ворога” і чутки про те, що мати колись відмовилась від неї зупинили своє існування.

Тепер готова

Рік тому Наталка Могилевська зізналася, що готова стати матір’ю. Але як складеться доля – невідомао нікому. Вона зазначила, що якщо не вдасться народити природнім чином, вона згодна взяти дитину із дитячого будинку і додала: якщо жінка готова стати матір’ю, яким би чином дитина не прийшла, але вона приїде.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.