Поп-діва Тіна Кароль натякнула на романтичні стосунки з молдавським мачо Даном Баланом: роман продовжується

Тільки-но чутки про завершення зіркового роману почали поширюватися, як Тіна одразу дала зрозуміти - не має нічого подібного!

Не дивлячись на те, що усе вказує на фальшивість роману та використання його у якості піару, ні шанувальники, ні преса не бажають вірити у такий стан справ. Тіна Кароль та Дан Балан зуміли розбурхати усю Україну своїм безкінечним фліртом, заграваннями та стрільбою очима. Глядачам шоу “Голос країни” просто не вірилось, що можна зіграти подібні емоції. І в цьому, дійсно, є доля правди. Адже Тіна та Дан – не актори, а музиканти.

Роман Тіни Кароль та Дана Балана

Все почалося несподівано. Дан став проявляти увагу ледве не щохвилини ефіру. Що він тільки не робив, аби підняти температуру у залі. Він дивився на Тіну навмисно, не відриваючи очей, хитро посміхався, говорив їй ніжні та ласкаві речі, згодом почав кусати її, обіймати, притулятися, а потім вони взагалі опинилися лежати на сцені разом, а в період карантину виявилося, що співаки проводили час у Кароль в маєтку. Навіть мати артиста, Людмила Балан, приєдналася та підігріла чутки про їх стосунки: благословила їх на подружнє життя.

Та шоу скінчилося і глядачі не мають поняття, що відбувається між молодими людьми. Більшість каже, що це був лише піар і стосунки зірок скінчилися у той час, коли вимкнулися камери.

Натяк

Нещодавно артистка опублікувала у Інстаграм сторіз нове фото з Даном Баланом. Більш ймовірно, що воно було зроблено у студії “Наше радіо”.

Тіна та Дан настільки добре виглядають разом, що їхнє весілля стало мрією для багатьох. Особливо для шанувальників Кароль, які обожнюють співачку і вважають, що вона заслуговує на щастя кохання після важкої трагедії.

Головне, що потрібно розуміти — це те, що радіо не дивляться. Його слухають. Тіна склала ніжки на артиста і дивилася на нього так, ніби серйозно закохана. Усе це відбувалося, поки камери не бачать. Тож надія прихильників поп-діви досі живе. Адже в цей раз їх ніхто не бачив, але вони все одно були близькі.

Щоб дізнатися більше:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.