Ані Лорак закохала у себе продюсера та розбила йому серце: історія кохання, про яку не прийнято говорити

Усі обговорюють бурхливий роман Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу та мало хто пам'ятає, скандальний розрив співачки та Фальоси.

Відомий та скандальний український продюсер Юрій Фальоса в інтерв’ю українському телеканалу “1 + 1”, близько десяти років тому, поділився зухвалими подробицями свого особистого життя з колишньою підопічною – співачкою Ані Лорак.

Роман продюсера та юної співачки

Архівні світлини Ані Лорак та продюсера.

Фальоса заявив про те, що Лорак почала зустрічатися з ним будучи підлітком.

“Я не звертав уваги на вік. Любові гідні всі. Кого це хвилює? Для мене важливо, що я її полюбив, вона полюбила мене. Я думаю, що я навчив її всьому. І як поводитися з чоловіками – генералами, президентами, бізнесменами. Кожен чоловік хотів би таку жінку”, – хвалився чоловік.

Зрада артистки

Ударом по їх особистому життю  стала зрада Кароліни з футболістом Сергієм Ребровим. Її він не може пробачити досі.

“Це була людина, яку знали в усьому світі і знають досі. Закрутив дівчинці голову. Вона закохалась. Я бачив ці почуття, яких до мене вона ніколи в житті не відчувала. Вона мені це сказала: “Я по-справжньому закохалася”, – розповів Фальоса про свою екс-підопічну.

Ставлення до Мурата

Архівні світлини Кароліни та Фальоси.

Згодом співачка побралася з громадянином Туреччини Муратом Налчаджиоглу, одним з власників туроператора “Turtess Travel”. А Фальоса переживав, що Лорак з ним не спілкується і навіть не підпускає до своєї доньки, яка народилася 9 червня  2011 року.

“Я до сих пір ще не бачив Софійку маленьку. Уявіть, що у вас дитина і ви не бачите свою онучку. Я вважаю, що Ані Лорак – це моя дитина, і я до сих пір не бачив дитину, яку вона створила на світ”, – скаржився ображений Фальоса.

Схожі статті