Зірки, які були друзями, але посварилися назавжди: шпильки від Канделакі та збитки Козловського

Що мало статися між зірками, щоб вони публічно сварилися один з одним?

Дружба відомих зірок нерідко буває настільки міцною, що стає прикладом для шанувальників. Але також буває, що між знаменитостями пробігає “чорна кішка” і тоді обидві сторони, які посварилися, стають темою для жартів та обговорень.

Ксенія Собчак та Тіна Канделакі

Архівне фото зірок.

Жінки дружили не один рік. Та настільки міцно, що ніхто не міг уявити, що в один прекрасний день вони просто перестануть розмовляти одна з одною. Вони навіть якось поцілувалися на сцені. Тоді Ксенія була відома своєю скандальністю. У 2000-х вона посварилася майже з усіма своїми друзями і Тіна не стала виключенням. Зараз зірки не розмовляють, А якщо доводиться говорити, то Ксенія одразу ж починає робити шпильки, а Канделакі не змушує чекати на відповідь.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

Архівне фото зірок.

Віталій Козловський прийшов до свого першого продюсера Ігоря Кондратюка зовсім невідомим та дуже юними. Кондратюк та починаючий співак підписали контракт та почали працювати над іменем артиста. Між зірками зародилося довіра та дружба. Навіть квартира Віталія було оформленв на його продюсера.

Все йшло добре, поки Козловський не порахував свої прибутки та не зрозумів, що його співпраця з Кондратюком залишає його без грошей. Та коли Віталій захотів розірвати контракт, почався неймовірний конфлікт, який розбурхав всю Україну. Співак залишився без роботи, а Ігор Кондратюк зробив усе, щоб його композиції не брали на жодну ротацію.

Марія Аронова та Нонна Гришаєва

Актриси на ток-шоу.

Відомі, як у Росії, так і в Україні, актриси довгий час були не “розлий вода”. Але раптом, люди помітили, що актриси навіть не вітаються при зустрічі. Ніхто не знає, що сталося між найкращими подругами. Але ходять плітки, що Аронова не схвалила роман Гришаєвої з Ісаковим. А Гришаєва, у свою чергу, не схвалила скарги Аронової щодо заробітної платні.

Схожі статті