Співачка Наташа Корольова показала розкішну 75-річну маму у мікросукні: тонкі ніжні та сенсаційна фігура

Наташа Корольова справжня зірка, яку люблять і знають українці багатьох поколінь. Нещодавно вона показала світлини мами, яка відсвяткувала ювілей.

У народі кажуть: хочеш подивитися, якою жінка буде на старості років – подивися на її маму. Генетика дійсно може вражати, адже часто вікові зміни передаються від матері до доньки. Про це стверджують спеціалісти.

Наташа Корольова
Наташа Корольова. Фото взято на просторах мережі.

Ось, кому точно пощастило – це Наташі Корольовій. Її мамі виповнилося 75 років, проте жінка – справжній життєлюб, яка своїм позитивом може зарядити будь-кого.

Чим живе та займається мама Наташі Корольової?

У родинному колі жінку знають, як Людмила Поривай, проте на весь Інстаграм вона прославилася, як Ludmila_star, тобто зірка Людмила. Заради жарту жінка сама про себе каже, що:

“Всі Люди, як Люди, а вона – суперзірка”

Мама Наташі Корольової – справжня суперзірка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Мама одвічної оспівувачки “Маленької країни” теж має хист до творчих професій. Жінка у минулому працювала диригентом. Під її керівництвом була ціла хорова капела, а ще жінка пробувала себе у ролі телеведучої.

Зараз свої поважні роки Людмила проводить не де-небудь, а у сонячному штаті Америки – Флориді. До речі, туди поїхав відпочивати й легендарний український хореограф Владислав Яма з родиною.

Ще у молодості Людмила мала дивовижну майже кіношну зовнішність. Її типаж дозволяв зіграти казкових персонажів.

Та й зараз жінка виглядає просто відмінно. Для святкування круглої дати вона обрала яскраву сукню. Варто зазначити, що навіть у 75 років Людмила не цурається своєї фігури та, на відміну від більшості ровесниць навіть показує свої ноги.

Видно, що Людмила активно займається спортом та намагається зберегти свою жіночу вроду. Побажаємо щастя цій зірці.

Ефектна та доглянута Людмила Поривай. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті