Колишній чоловік Ірини Білик здивував користувачів зізнанням про кохання: “Понуренько та сіренько”

Дмитро Дікусар вирішив блиснути інтелектом і почав міркувати про кохання. Кохання живе три роки.

Він став популярним завдяки участі у відомому танцювальному проекті. А згодом його імя знав кожен, адже він став чоловіком Ірини Білик.

Дікусар та Ірина Білик

Роман танцюриста з Іриною Білик тривав три роки. А розрив Дмитро переживав важко. Мама танцюриста теж дуже болісно сприйняла їх розрив, тому, коли син повідомив про заручини з Оленою Шоптенко, жінка не зраділа, але промовчала.

“Олена зі мною конкурує і її це насторожувало, вона не зовсім розуміла, як наші відносини перейшли з фази файту іноді, може, награного для телебачення, але все ж якісь терки у нас були, якась конкуренція обов’язково була” – зізнавався танцюрист.

Шлюб з Шоптенко

У шлюбі з Шоптенко Дікусар прожив  також три роки. І коли і ці відносини вичерпалися, поїхав за розрадою до рідної Одеси. З тих пір пройшло вже 4 роки. Сьогодні Дмитро заявляє – наступного разу одружується, тільки коли знайде таку ж дівчину, як його мама.

“Я говорю одним словом: моя мама – фея! У неї є якісь чарівні здібності, дар любити людей, навіть коли вони плюють їй в душу кілька разів, тобто дар всіх прощати. Я хочу знайти таку ж хорошу, безкомпромісну жінку, як вона”, – зазначив чоловік.

Зізнання

Нещодавно танцюрист опублікував чорно-біле фото у своєму Інстграм акаунті. І дуже цікаво його підписав:

“Чи можливо жити без любові? Звісно! Понуренько, сіренько … Але можна. Я радий, що є такий день в році, коли кожен задається питанням: “що я відчуваю?”, “З ким хочу провести цей день?”. І чудово, якщо в цьому списку опинитеся, хоча б, ви самі! Тоді з’являється шанс, що не тільки у вас могла виникнути така думка. P.S. Люблю вас всім серцем. Завжди”, – написав Дмитро Дікусар.

Схожі статті