Михайло Боярський госпіталізований в одну з поліклінік Санкт-Петербургу. Що коїться зі здоров’ям зірки?

Михайло Боярський вразив своїх фанатів не приємною новиною: актор госпіталізований.

Відомий російський актор, співак, народний артист Михайло Боярський нещодавно був госпіталізований. Як повідомила його дружина Лариса Луппіан, артиста відвезли в лікарню після погіршення самопочуття, однак причина погіршення здоров`я поки не встановлена.

У чому причина госпіталізації?

Михайла Боярського доставили в лікарню. Про це повідомила журналістам дружина Лариса Луппіан. Він знаходиться в лікарні № 122 в Санкт-Петербурзі, підкреслила Луппіан для кореспондентів “П’ятого каналу”.

За її словами, у артиста погіршилося самопочуття, зараз лікарі з’ясовують причину.

“Незрозуміло, що сталося, обстежують. Але це не коронавірус”, – розповіла дружина актора.

Тест на ковід дав негативний результат.

Боярський з родиною.

Лікарняна історія

До речі, артист прищепився від коронавіруса в січні. В середині вересня Боярський ненадовго втратив свідомість під час відвідування поліклініки, куди він разом з іншими артистами прийшов зробити щеплення від грипу. Інцидент стався в поліклініці № 39 на Малій Конюшенної в Санкт-Петербурзі. Акторові стало погано під час огляду. Лікарі пояснили причину поганого самопочуття тим, що стався стрибок тиску.

Нагадуємо, що хореограф Григорій Чапкіс, який ще місяць тому після виписки з лікарні погано себе почував, також потрапив до лікарні. А точніше в реанімацію. У ніч на 9 лютого його забрала швидка і доставила в Київську міську клінічну лікарню. Після перенесеного запалення легень у Григорія Чапкіса почалися ускладнення. Діагноз ще невідомий, а поки артист перебуває в реанімації.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.