Померли дуже рано: актори популярного серіалу “Вороніни”, яких вже немає з нами. Вічна пам’ять легендам!

Хто не дивився серіал "Вороніни" - той не застав цілу епоху жартів, гумористичних та влучних цитат.

Цей серіал вперше з’явився на телеекранах у 2009 році. Тоді нашій країні як раз таки не вистачало теплої, доброї та людяної історії. Глядачі втомилися від нескінченних драм, вбивств, скандалів та інтриг у телевізорі. Набридли також і серіали про бандитів та “ментів”.

Головні герої серіалу “Вороніни”. Фото взято на просторах мережі.

І ось, на екрани виходить історія звичайної родини – Вороніних. Вони разом сміються, лаються, вирішують конфлікти та відстоюють свою думку. Геніальний акторський склад та сценарій подарували нам безліч щасливих годин.

Проте, не всім вдалося застати тріумфу телеепопеї. Сьогодні ми розповімо вам про тих учасників проекту, які вже покинули нас назавжди.

Ілля Рутберг

Ілля Рутберг. Фото взято на просторах мережі.

Чоловік брав участь не в головному акторському складі. Він зіграє епізодичну роль у 213 серії. Запам’ятався прихильникам “Вороніних”, як психолог. Засвітився ще і в кінострічках “Ласкаво просимо, або Стороннім вхід заборонено”, “Тридцять три”, “Айболит-66”.

Борис Клюєв

Репліки цього актора стали крилатими виразами для багатьох. У серіалі він зіграє роль Миколая Вороніна – голову родини.

Борис Клюєв у різних амплуа. Фото взято на просторах мережі.

Не стало легендарного актора у 2020 році. Виявилося, що геніальний артист довгий час боровся з онкологією, але так і не одержав перемогу. Він назавжди запам’ятається нам, як життєлюб з серіалу “Вороніни”.

Наталія Заякіна

Наталія Заякіна. Фото взято на просторах мережі.

Цю артистку можна по праву назвати королевою епізодів. Вона порадує нас своїм талантом у серіалі “Вороніни”, а також у телеепопеї “Моя прекрасна няня”. Піде з життя у 2016 році.

Радимо по цій темі також подивитися відео про смерть Василя Ланового:

Схожі статті