Зірки, які постраждали від домашньої тиранії, але взяли ситуацію у свої руки та обрали краще життя

Навіть доньки мільйонерів та успішні артистки страждають у шлюбах з абьюзерами...

Валерія

Архівні фото співачки та її чоловіка.

Роман Валерії з продюсером Олександром Шульгіним зав’язався, коли співачка закінчувала музичну академію ім. Гнесіних. У 1993 році пара одружилася, в тому ж році народилася дочка Анна. І тоді ж стався перший інцидент. Коли співачка повернулася з пологового будинку, її чекала святкова вечеря.

Але, очевидно, Шульгіну щось не сподобалося, і він встромив ножа, яким намазував ікру на хліб, прямо в ногу дружини. Викликати швидку артистка не наважилася:

“А хто б мені дозволив? Він би мене вбив на місці там”, – Валерія нікому не розповіла про те, що трапилося.

З тих пір насильство в сім’ї стало нормою. Згодом тиранія поширилася і на другу дитину, Артема. Доньку Аню Шульгін балував, а синові діставалося. Якщо Артема заколисували в машині, батько бив його, а за проступки – замикав у вольєрі з собакою, яку дитина боялася.

Валерія кілька разів намагалася розлучитися, але Шульгін умовляв дружину дати йому ще один шанс. До того ж при розставанні співачка залишалася практично ні з чим, а її кар’єрі загрожував крах. Але коли перед концертами в концертному залі «Росія» Шульгін став буквально душити Валерію, співачка зрозуміла, що треба рятувати своє життя і життя дітей. Вона подала на розлучення. З 2004 року Валерія заміжня за продюсером Йосипом Пригожиним.

Христина Орбакайте

Архівні фото.

Христина Орбакайте познайомилася з чеченським бізнесменом Русланом Байсаровим в 1997 році, і через рік народила сина Дені. Але пара не поспішала подавати заяви в ЗАГС. Мати Байсарова стверджує, що їх союз був зареєстрований за всіма канонами ісламу: співачка обіцяла дотримуватися мусульманські традиції.

Сімейне життя виявилося приправленим ​​тотальним контролем чоловіка, його нападами гніву, ревнощами і побиттям. Одного разу Байсаров зламав Орбакайте ніс. Пізніше артистка зізналася, що це був не перший раз, коли коханий розпускав руки. Співачка остаточно пішла від чоловіка в 2001 році, дізнавшись, що модель Аліна Цевіна народила від Байсарова сина.

Жасмін

Архівні фото.

Знайомство Жасмін і бізнесмена В’ячеслава Семендуєва було незвичайним. Чоловік побачив фотографію Сари Манахімовой, коли приїхав на Кавказ в пошуках нареченої, і не зміг її забути.

У 1996 році відбулося весілля майбутньої артистки і Семендуєва – за східними традиціями. Свято затьмарила смерть близьких людей обох молодят: наречена втратила матір, а наречений – батька і старшого брата.

У 2006 році Жасмин потрапила в лікарню з черепно-мозковою травмою. Тіло співачки покривали садна, синці та гематоми, у неї був зламаний ніс. За словами артистки, Семендуєв забрав її з Ленінградського вокзалу з чергових гастролей і відвіз в заміський будинок, де два дні знущався, бив і вимагав підписати якісь папери. Співачці вдалося зателефонувати дядькові, який забрав Жасмин і відвіз до лікарні. За словами співачки, чоловік і до цього піднімав на неї руку, але вона мовчала.

Схожі статті