Тіна Кароль чесно зізналася, що купувала тест на вагітність: відомо, хто батько дитини і точний період

Тіна Кароль пережила у своєму житті найбільшу трагедію - втрату чоловіка, проте, її життя продовжується.

Героїня цього матеріалу – зіркова співачка Тіна Кароль, яка все своє життя поклала на створення свого образу та розвитку кар’єри. Жінка вже була заміжньою, але втратила своє єдине кохання.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль і її чоловік Євген Огір. Фото взято на просторах мережі.

Її життя буде поділено навпіл: до та після. Навіть творчість у неї відрізняється. Коли Тіна була разом з коханим Євгеном її пісні – запальні, танцювальні, а після 2013 року у кожній її композиції буквально плаче душа.

Візуально змінилася й сама Кароль. Замість кучерявої білявки – постала стримана жінка з м’якими рисами обличчя та природнім кольором волосся.

Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото взято на просторах мережі.

Довгий час прихильники приписували Тіні Кароль та Дану Балану роман, проте, жодна зі сторін не зізналася у тому, що має почуття одна до одної.

Тіна Кароль і Дан Балан
Дан Балан і Тіна. Фото взято на просторах мережі. 

Та попри всі розмови, День всіх закоханих зустрічала білокура поп-діва на самоті. Тим не менш, в одному з останніх інтерв’ю, співачка раптово зізналася, що купувала тест на вагітність. Під час зустрічі з популярним Тік-токером MASHUKOVSKY, співачка у рубриці “Були/не було” випадково проговорилася, що їй доводилося купувати тест на вагітність.

Спантеличена купую питань Тіна, раптово відповіла, що у її житті вже був такий досвід.

Тіна бовкнула зайвого. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки MASHUKOVSKY.

Тим не менш, жінка уточнила, що ця подія – не нова. Тест довелося купувати, ще коли вони з Євгеном планували спільну дитину. Нагадаємо, що син Тіни Кароль, Веніамін, зараз проживає в Англії, спілкується здебільшого з матір’ю інтернетом та відмінно володіє англійською.

Тіна Кароль самостійно виховує хлопця
Тіна Кароль самостійно виховує хлопця. Фото взято на просторах мережі. 

Дізнайтеся більше про цю співачку у відео:

Схожі статті