Чоловік Камалії Захур висловив тверду позицію, щодо вакцинації від вірусу: “Чипують, зміниться ДНК”.

15 лютого в Україні стартувала перша хвиля вакцинації від смертельно небезпечного вірусу. Спочатку ліки отримають медики.

Вакцинація…Ця тема викликає дуже багато суперечок у суспільстві. Одні вважають, що лише це може врятувати життя від смертельних хвороб, інші впевнені: наш організм має свій захисний бар’єр, який чудово може впоратися від усіх захворювань.

Нині обертів набирає дискусія про вакцинацію від коронавірусу, який минулого року буквально паралізував всі сфери суспільного життя всього світу.

Україна і досі дотримується карантину, проте в уряді обіцяють, що до 2022 року населення отримає максимальний захист від вірусу у вигляді вакцини.

Свою думку висловили, щодо події і Камалія з чоловіком Захуром.

Камалія з чоловіком
Камалія з чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

В інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” подружжя розповіло про своє ставлення до ситуації та думку щодо вакцинації.

Виявляється, у співачки з коханим полярно різні погляди.

Камалія відверто розповіла журналістам свою позицію. Скріншот взято з кадру телепередачі.

На думку жінки, ситуація з коронавірусом дуже небезпечна для всього суспільства, проте й вакцині вона не поспішає довіряти. Артистка спирається на думку медиків, які кажуть, що дослідження мають відбуватися протягом 10 років і тільки тоді можна буде казати про ефективність.

Натомість, її обранець Захур вважає, що все достатньо безпечно. За його словами, вакцинуватися буде Обама, Буш та інші лідери держав.

Камалія з чоловіком на інтерв’ю. Скріншот взято з кадру телепередачі.

“Вакцину треба робити. Всі ці історії про чипування…про те, що генетика, ДНК зміниться…Це все нісенітниці”, – таку думку висловив Захур щодо маніпуляцій.

Захур притримується протилежної думки. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Сподіваємося, ця тема не посварить найефектнішу пару українського шоу-бізнесу!

Схожі статті