У віці 82 років з життя пішов легендарний актор Андрій М’ягков – зірка “Іронії долі та “Службового роману”

Його країна знає, як Женю Лукашина з "Іронії долі" або добродушного Новосельцева зі "Службового роману", якому довелося виховувати двох хлопчиків.

Андрій М’ягков – дійсно легендарний артист. Тільки йому вдавалося майстерно зображувати простого добродушного громадянина, жартувати, але в той же час показувати всю драму життя радянської людини.

Андрій М’ягков. Фото взято на просторах мережі.

Окрім акторської майстерності, Андрій Васильович демонстрував хист до театральної режисури і педагогіки, а ще він бум автором детективної прози.

Що відомо про родину актора?

Народилася майбутня зірка всіх поколінь у дуже інтелігентній професорській родині. Ленінградська інтелігенція – так про них будуть казати сучасники. На жаль, у дитинстві маленькому хлопцю довелося пережити блокаду.

Тим не менш, це не вплинуло катастрофічно на майбутнє зірки. А ось, суворий батько, який хотів, щоб син отримав престижну професію наполягав на отриманні диплому хіміко-технологічного факультету. За професією працював Андрій недовго. Душа просилася на сцену.

Андрій М’ягков в образі. Фото взято на просторах мережі.

Творчі роки та здобутки

Дебют талановитого юнака стався у далекому 1965 році. Тоді країна потрохи поверталася до тоталітарних проявів правління і свободолюбній людині було важко пробитися до мистецьких кіл. Все знову починала контролювати держава.

Всенародну славу йому приніс фільм “Іронія долі, або З легким паром!”, Де він зіграв головну роль: Женю Лукашина.

Андрій М’ягков у фільмі “Іронія долі”. Скріншот взято з кадру фільму.

Проте, свою роль у цій стрічці Андрій буде ненавидіти до кінця своїх днів, адже йому буде здаватися, що після такого образу його всі вважають алкоголіком.

Сьогодні серце артиста перестало битися. Андрію Васильовичу було 82 роки. Причину смерті не назвали, адже звістку повідомила пресслужба театру, де працював артист.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.