Ксенія Мішина чесно зізналася, що трапилося з рідним батьком сина Платона: хлопчик не знає біологічного тата

Ксенія Мішина здобула популярність своїм талантом та наполегливою працею. Проте, за ширмою титанічних зусиль на сцені та екрані криється тендітна жінка.

Холостячку Ксенію Мішину спочатку було важко сприйняти у ролі тендітної дівчини, яка прагне знайти своє кохання, адже на телеекрані вона зарекомендувала себе у ролі серцеїдки та достатньо суворої пані.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина. Фото взято на просторах мережі.

Славу на всю Україну їй принесла роль поміщиці Лідії, яка буквально знущалася з бідолашних кріпаків.

Ксенія Мішина зіграла дуже жорстокого персонажа. Фото взято на просторах мережі.

Тим не менш, завдяки проекту “Холостячка”, ми побачили геть інший бік характеру жінки. Вона привітна, ніжна і ласкава, а найголовніше – вона є люблячою матір’ю для свого малолітнього сина Платона. Народила його Ксенія, коли була молодесенькою.

Що відомо про колишнє життя та стосунки Ксенії Мішиної?

До знайомства з Олександром Еллертом, ефектна акторка вже пізнала у житті кохання. Зі своїм екс-бойфрендом стосунки не склалися, проте вдалося народити чудового хлопчика.

Син Ксенії Мішиної – Платон. Фото взято на просторах мережі.

Проте, про своє минуле говорити акторка говорить неохоче. Особливо про перший досвід серйозних стосунків. Тим не менш, редакції “Сенсації” вдалося дізнатися, хто ж є насправді батьком маленького Платона.

Свого обранця Мішина знайшла у Києві. Чоловік мав свій бізнес. Тим не менш, майбутня акторка, вже коли була вагітною дізналася страшну новину: коханий їй зраджує. Тому вона вирішила негайно повернутися до батьків.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина. Фото взято на просторах мережі. 

Коли синові акторки було 4 роки, чоловік вирішив раптово повернутися до жінки, проте, зустрівши спротив вчинив рукоприкладство. Зараз екс-бойфренда Ксенії лишили батьківських прав, але жінка вважає, що її син зможе побачитися та познайомитися з рідним татом лише тоді, коли сам юридично отримає можливість приймати рішення.

Схожі статті