Вагітна дружина Віктора Павліка поділилася особистими подробицями: хвороба, про яку не прийнято говорити

Існують речі, про які не прийнято говорити вголос. Особливо зіркам.

Мало хто знає, але безліч жінок страждає на запалення сечового міхура та сечовивідних шляхів. Ця проблема дуже поширена, і також торкнулася деяких зірок. Саме про таку свою “проблему” й розповіла підписникам Катерина Репяхова.

Зізнання

Нещодавно Катя Павлік опублікувала невеличку розповідь про свій шлях до повного оздоровлення сечового міхура. Дівчина працює над своїм блогом і вирішила підняти “гостру” та болючу тему, яку не кожна зважиться обговорювати зі сторонніми.

“Цистит під час вагітності. Введу в курс справи тих, хто зі мною нещодавно. У мене хронічний цистит багато років. Але два роки тому я активно взялася його лікувати за межами України, так як в Україні протягом 5 років, мені так ніхто і не допоміг. За хештегом можна почитати докладніше # циститрепяхова. Я добилася ремісії завдяки німецькій вакцині “стровак”, яку робила кожні півроку за рекомендацією німецького лікаря-уролога. У жовтні підходив час робити чергове щеплення, але в вересні я завагітніла. Порадившись з німецьким гінекологом, я не стала робити щеплення в жовтні (вона протипоказана під час вагітності). Звичайно я переживала, що без щеплення трапиться рецидив, тим більше говорять, що вагітність провокує. Але, тьху-тьху, зі мною все добре! 🙏🏻 Жодного разу не відчувала нічого схожого на цю гидоту. Планую після годування грудьми, все ж, продовжити робити щеплення кожні пів року або рік”, – розповіла дівчина на своїй сторінці в Інстаграм.

Щира розмова з дівчатами допомогла блогерці знов завоювати любов шанувальників, які розгнівались на Катю через дельфінарій.

Схожі статті