Хворий Сергій Бабкін осоромився на очах у європейців: влаштував дикі танці та порвав штани

Сергій Бабкін хоч і страждає на хворобу очей, але розважатися це йому не заважає.

Український музикант, народний артист України Сергій Бабкін, у якого місяць тому  діагностували рідкісне захворювання очей повязане з запаленням сітківки ока, вирішив станцювати на порожній дорозі у Відні, щоб подолати свій страх перед операцією.

Нещодавно музикант поділився, що має хворобу очей. Після тривалого обстеження лікарі нарешті змогли виявити причину цього захворювання. Це вірус, який вразив нирки і дав ускладнення на очі. За словами дружини виконавця, нирки – це “тихий” орган, який до останнього мовчить, терпить, але в будь-який момент може статися сплеск, що і є ускладненням,

Танці на віденських дорогах

У підсумку зірка естради порвала штани. Саме такими кадрами він поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, у ніч перед операцією на очах у європейському місті Відень Сергій Бабкін вирішив здійснити свою давню мрію, подолавши страх, і станцював на порожній дорозі. І звісно зняв легендарний момент на камеру.

Унаслідок цього популярний музикант порвав штани і показав результат веселощів підписникам у соціяальній мережі. Зазначимо, що сам зірка просто посміявся із ситуації. І дивлячись на фото, можна зробити висновок, що він повністю щасливий та неабияк радіє.

“Місце, через яке вибіг страх, ви побачите на картинці”, – пожартував сміливець Бабкін.

Шанувальники також посміялися зі співака і вирішили пожартувати щодо цього. Крім того, вони побажали Бабкіну швидшого одужання.

Нагадуємо, що Сергій Бабкін готується до операції в Австрії. Вже 1 лютого він полетів до Відня, де пройшов ще одне обстеження, після якого його прооперують (декілька разів).

Схожі статті