(Фото) Таємна дружина Олега Винника показала бездоганну талію: повелитель вовчиць ховає скарби

(Фото) Таємна дружина Олега Винника показала бездоганну талію: повелитель вовчиць ховає скарби

Повелитель жіночих сердець та одиноких вовчиць, Олег Винник, став популярним не тільки завдяки своєму неперевершеному вокалу. Також в цьому йому допомогло “холостяцьке” життя, яке він веде не один рік.

Бек-вокалістка на мільйон

Однак все не так однозначно, як могло би показатися на перший погляд. Куди б Олег Винник не поїхав, де би не був, на якій би сцені не виступав: поруч з ним завжди присутня прекрасна бек-вокалістка – Таїсія Сватко. І тільки сліпий не побачить шалену хімію, яка відбувається між ними. Та Олег Вінник завжди заперечує роман з ким би то не було, а з Квіткою Табне нібито просто водить дружбу.

Але варто доповнити: про роман між співаком та бек-вокалісткою заговорили навіть колишні односельчани Олега. Вони розповіли журналістам “ТСН”, що артист завжди приїжджає додому зі своєю “подругою” і вже давно одружений. З тих пір Олег не заперечує, але й не зізнається.

Фан-акаунти Олега Винника та Таїсії Сватко

Український співак Олег Винник більше не коментує чутки про можливий роман зі своєю бек-вокалісткою, проте в ЗМІ говорять, що їхні стосунки зав’язалися ще в студентські роки, а одружилися вони в 90-х роках. Крім офіційних сторінок співака, в мережі існують десятки фан-акаунтів, де шанувальники співака публікують його нові і архівні знімки.

Енергія та гармонія між виконавцями каже сама за себе.

Нещодавно фанати Винника оприлюднили архівне фото Таюне, на якому вона зображена в жовтих шортах і рожевій майці. Волосся дівчини тоді були короткими, а миловидну зачіску прикрашав чубчик.

Фанати були у захваті від форм Таїсії

Схожі статті