(Відео) Тіна Кароль вперше після прощання з чоловіком кардинально змінила імідж: сині губи та мінімум укладки

Тіна Кароль на сцені вже 15 років і весь цей час Україна її знала, як білявку з розкішною шевелюрою. Проте, і для цієї зірки настав час ребрендингу.

Тіна Кароль зачарувала всю Україну своєю ніжною композицією “Више облаков”. Тоді молодесенька Таня Ліберман вперше випустила кліп на найбільшому вітчизняному каналі та зазвучала на радіо.

Тепер вона – улюблениця мільйонів українців, а її концерти – справжні аншлаги. Ця співачка точно вміє здивувати свого слухача: тепер не тільки піснею, а й своїм новим образом.

Тіна Кароль змінилася до невпізнанності: відома
Тіна Кароль у звичному образі. фото взято на просторах мережі.

Сценічний образ Тіни Кароль

Тіна Кароль активно веде Інстаграм, де й показала, які зміни відбулися у її творчості та житті.

Після смерті Євгена Огіра, співачка довго не могла оговтатися та вирішила створити собі ніжний образ зачарованої золотоволосої жінки.

Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото взято на просторах мережі.

Повністю її образу відповідає і творчість: пісні про кохання, про жіночу долю, про втрату – це все три кити творчості Тіни Кароль. Та зараз співачка вирішила змінитися зовнішньо та внутрішньо. Разом з новою піснею “Скандал”, артистка показала свій іміджевий ребрендинг.

Тепер їй подобається збирати своє розкішне волосся у пучок на потилиці, а навколо обличчя лишати пару прядок. Зникла також і яскраво-червона помада. Цікаво, що раніше Кароль пояснювала свій виразний макіяж тим, що хоче відвернути глядачів увагу від заплаканих очей.

Що ж, вийшла розкішна супергеройка! Втім, Тіна не думає зупинятися. Завдяки своєму таланту, вона бере участь не тільки у музичних проектах, а ще й в арт-роботах. Так, у новому відео, артистка вирішила спробувати дуже сміливий імідж: сині губи, мінімум укладки та обрамлене камінням обличчя.

Варто зазначити, що й такий стиль підкреслює природні риси обличчя та пасує білявці. відтіняючи її надзвичайний колір очей.

 

Схожі статті