Суперблондинка Оля Полякова зазнала значних збитків через недбалість: співачка не в собі від гніву

Оля Полякова не раз показувала, що її квартира знаходиться на межі катастрофи. І вона сталася.

Оля Полякова неодноразово скаржилася на те, що в її київській квартирі протікає стеля, і ось сьогодні трапилася біда – стеля в одній з кімнат повністю обвалилася.

Ах цей “ЖЕК”

Вже неділю Оля Полякова дзвонила та просила прибрати сніг, через який у квартирі співачки відбувався “потоп”. На її прохання ніхто не відреагував. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розлючена артистка опублікувала відео, в якому показала, як тепер виглядає її квартира. На момент обвалу в приміщенні перебували діти (Марія та Аліса), але на щастя, ніхто не постраждав.

Співачка не скупилася на нецензурну лексику.

Досягнення

Полякова тільки минулого тижня досягла того, щоб комунальники позбивали величезні бурульки з її даху, але глобальна проблема з дахом так і не була вирішена. Дах в квартирі Олі Полякової протікає щозими, і вона ніяк не може домогтися, щоб з нього вчасно прибирали сніг.

“Я просила ЖЕК прибрати сніг, всім було наплювати. У вихідних текли стелі, а сьогодні вранці, коли мої діти збиралися в школу, були в цій квартирі, і це все почало падати …”, – гнівно зазначила Полякова, показавши, що зараз відбувається в квартирі.

Полякова зазначила, що зазанала великих збитків через недбалість служб.

Підписники артистки радять їй звертатися до суду. Полякова відповіла, що вона як і всі українці має право на якісне обслуговування з боку комунальних служб і зазначила, що вже і зверталася до суду, і писала листи, і все безрезультатно. За її словами, вона платить в місяць близько 35000 гривень тільки за ЖЕК, і не розуміє, на що йдуть гроші. Співачка просить громадськість допомогти їй і почати щось робити, адже у неї особисто вже опускаються руки.

Схожі статті