Де живуть українські знаменитості

Зірки шоу-бізнесу можуть дозволити собі втілити у життя будь-яку примху. То де ж живуть наші співаки?

Маєтки співаків, акторів та інших представників шоу-бізнесу вражають розкошами.

Подружжя Насті Каменських і Потапа мешкає у власному будинку під Києвом. Співачка часто викладає у мережу фото на тлі інтер’єрів. Відомо, що кімнати будинку оформлені у сіро-білих тонах, а ванна кімната оздоблена білими кахлями з елементами позолоти.

Також у будинку є тераса, велике подвір’я і басейн. На терасі співачка часто займається йогою, про що свідчать світлини в мережах.

Будинок Насті Каменських
Будинок Насті Каменських

Будинок української співачки Тіни Кароль навпаки, більше нагадує типові британські будинки. У маєтку зірка вітчизняної естради мешкала з сином Веніаміном, який зараз перебуває на навчанні у Великобританії. За словами співачки, у сина навіть є свій поверх зі спальнею, ігровою кімнатою та вбиральнею. Актриса показала, що на першому поверсі розташована простора кухня і вітальня, а самій зірці належить весь третій поверх будинку. У котеджі знаменитості є власний спортзал і лаундж-зона. Але найбільшою гордістю Тіни Кароль, за її словами, є власний город і розарій. До речі, вперше свій будинок співачка показала ведучій програми «Світське життя» Каті Осадчій.

Котедж Тіни Кароль
Котедж Тіни Кароль

«Королева ночі» Оля Полякова теж вперше показала свій маєток у «Світському житті». Співачка розповіла, що продукти майже не купує, адже на території є власний город і стайня. Зовні та всередині помешкання Полякової повністю оздоблене деревом. А площа будинку така, що, за словами зірки, навіть коли всі вдома, можуть весь день не перетинатися. А якщо потрібно зустрітися, зідзвонюються. Співачка також розповіла, що при бажанні можна спати окремо від чоловіка.

Дім Олі Полякової
Дім Олі Полякової

Українська співачка і переможниця Євробачення Руслана теж відносно недавно провела екскурсію помешканням. Вона показала кухню, репетиційну базу, власну студію звукозапису, а також підземний басейн та зимовий сад. Варто зазначити, що електрику у будинку забезпечують сонячна та вітрова електростанції, що розташовані на території маєтку.

Кухня Руслани
Кухня Руслани

Також своїм помешканням похизувалася і відома ведуча Маша Єфросиніна. На знімках у мережі видно, що будинок виконаний у стриманих тонах і виглядає досить стильно і елегантно.

Кухня Маші Єфросиніної
Кухня Маші Єфросиніної

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.