Cамокритична Ольга Сумська дозволила фанатам побачити її без гриму та макіяжу: видовище не для слабодухих

Ольга Сумська на екранах України сяє з самої зорі незалежності. Жінка не побоялася відмежуватися від свого сценічного образу та показати себе справжню.

Ольгу Сумську назавжди запам’ятають цілі покоління, як зворушливу дівчину з великими очима та виразними рисами обличчя. Ця акторка отримала визнання та успіх завдяки своєї ролі Роксолани в однойменному серіалі.

Кадр з т/с “Роксолана”, де Ольга Сумська зіграла полонену, але горду українку.

Феноменально, але з роками її зовнішність набула лише нових рис. Ольга стала яскравою представницею зрілої вроди.

Тендітна Ольга Сумська. Фото взято на просторах мережі. 

Жінка вміє вправно підбирати собі одяг, такий, щоб відповідав віку, але й підкреслював принади. Вона завжди доглянута та має ідеальний макіяж. Відзначається акторка не тільки талантом, а й своєю щирістю зі своїми прихильниками-глядачами.

З тих пір, як стали популярними соціальні мережі, Сумська стала вести свій особистий блог, де висвітлює своє насичене театральне або кіношне життя. А стежить за нею стільки підписників, скільки б умовно помістилося у 3-х населених районах України. Понад 700 тисяч користувачів цікавляться життям легендарної Ольги.

Ольга Сумська користується популярністю у соціальних мережах. Скріншот зі сторінки акторки.

Її контент завжди має позитивний характер, але й чесно показує, чим живе знаменитість. Нещодавно вона вразила підписників відвертим відео у сторіз. Там Ольга показала себе справжню: без театрального гриму та виразного макіяжу. Зірка їхала у потягу та поділилася безпосередніми кадрами.

Ольга Сумська показала себе без макіяжу та гриму. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Акторка не соромиться свого природного вигляду та навіть дотепно кепкує зі свого образу такої мандрівниці. Ольга на камеру заявила, що знає, що її зовнішність з фільтрами буде виглядати у кадрі куди краще.

Схожі статті