Потап вперше за довгий час показав підрослого сина від колишньої дружини: точна копія, тільки з шевелюрою

У Потапа є єдиний син від колишньої дружини Ірини Горової. І чим старше стає хлопчик, тим сильніше він схожий на зіркового татуся.

Колишня дружина Олексія Потапенка – комерційний директор і співзасновник продюсерського центру “Mozgi Entertainment” Ірина Горова. З нею Потап повязав своє життя у нульових, але не пройшло 15-ти років, як шлюб зруйнувався, а Потап одружився нна своїй підопічній – Насті Каменській (Жмур).

Стосунки з Іриною Горовою

Незважаючи на розлучення і наступний шлюб репера зі співачкою, Ірині та Олексію вдалося зберегти теплі стосунки. Крім того, колишнє подружжяразом виховує 12-річного сина Андрія, який з віком все більше і більше стає схожим на батька.

Син Андрій

Світлиною сина Потап поділився на прем`єрі українського фільму “Скажене весілля-3”, яка сталася буквально вчора. Зйомки даної кінострічки змусили багатьох вітчизняних селебріті співпрацювати, і як обіцяють учасники проекту -воно того коштувало. І ніби-то українській кінематограф відроджується.

Схожість між зірковим батьком та сином хоч і природня, але не менш вражаюча.

Нагадуємо, що роман Насті і Потапа почався в 2014 році – саме тоді репер розлучився з першою дружиною, Іриною. Артисти довгий час приховували стосунки, але потім вразили оточуючих шокуючою новиною – Потап та Настя неподівано для всіх одружилися!

Але у співачки також була історія до Олексія. До нього у дівчини вже була кохана людина. Колишнього хлопця Каменських звуть Володимир. Історія їхнього кохання почалася ще в далекому 2005 році, коли обидва вчилися на одному факультеті україно-американського гуманітарного інституту Вісконсинського міжнародного університету (США).

Схожі статті